1403/03/26

6 مرحله برای خنک کردن سریع نوشیدنی

سرد کردن سریع یک نوشیدنی می تواند در شرایطی مفید باشد که می خواهید از یک نوشیدنی خنک با طراوت لذت ببرید اما زمان زیادی برای صرفه جویی ندارید. چه یک قوطی نوشابه، یک بطری نوشیدنی یا یک کوکتل، روش های مختلفی وجود دارد که می توانید برای خنک کردن سریع نوشیدنی خود از آنها استفاده کنید. در اینجا 9 مرحله و 34 نکته برای کمک به خنک کردن سریع نوشیدنی آورده شده است:

مرحله 1: از مکعب های یخ استفاده کنید

یکی از ساده‌ترین و مؤثرترین راه‌ها برای خنک کردن سریع نوشیدنی، استفاده از تکه‌های یخ است. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

  1. یک کاسه یا ظرف بزرگ را با تکه های یخ پر کنید.
  2. نوشیدنی خود را در کاسه قرار دهید و مطمئن شوید که کاملاً در یخ فرو رفته است.
  3. برای چند دقیقه نوشیدنی را به آرامی هم بزنید. این به توزیع یکنواخت دمای سرد کمک می کند.

مرحله ۲: نمک اضافه کنید

افزودن نمک به یخ می تواند نقطه انجماد آب را کاهش دهد و به آن اجازه دهد سردتر از حد معمول شود. این مراحل را دنبال کنید:

  1. یک ظرف را با تکه های یخ پر کنید.
  2. روی تکه های یخ نمک بپاشید.
  3. نوشیدنی خود را در ظرف قرار دهید و چند دقیقه به آرامی هم بزنید.

مرحله 3: از فریزر استفاده کنید

اگر به فریزر دسترسی دارید، این روش می تواند کاملا موثر باشد. در اینجا چیزی است که شما باید انجام دهید:

  1. نوشیدنی خود را در یک حوله کاغذی یا پارچه مرطوب بپیچید.
  2. نوشیدنی پیچیده شده را در فریزر قرار دهید.
  3. بگذارید حدود 15 تا 20 دقیقه بماند و مرتباً چک کنید تا یخ نزند.

مرحله 4: از آب سرد و یخ استفاده کنید

ترکیب آب سرد با یخ می تواند روند سرد شدن را تسریع کند. این مراحل را دنبال کنید:

  1. یک ظرف بزرگ را با آب سرد و تکه های یخ پر کنید.
  2. نوشیدنی خود را در ظرف فرو کنید.
  3. برای افزایش انتقال حرارت، چند دقیقه به آرامی هم بزنید.

مرحله 5: از یک چوب همزن استفاده کنید

استفاده از چوب همزن می تواند به دفع گرما از نوشیدنی شما و تسریع روند سرد شدن کمک کند. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

  1. نوشیدنی خود را در ظرفی پر از تکه های یخ قرار دهید.
  2. یک چوب همزن، مانند یک قاشق فلزی یا یک همزن کوکتل، را در نوشیدنی قرار دهید.
  3. نوشیدنی را به مدت چند دقیقه به طور مداوم هم بزنید.

مرحله 6: در یک حوله کاغذی مرطوب بپیچید

بسته بندی نوشیدنی خود در یک حوله کاغذی مرطوب می تواند تبخیر را افزایش دهد که منجر به خنک شدن سریعتر می شود. این مراحل را دنبال کنید:

  1. یک دستمال کاغذی یا پارچه را با آب سرد خیس کنید.
  2. حوله مرطوب را دور نوشیدنی خود بپیچید.
  3. آن را به مدت 10-15 دقیقه در فریزر قرار دهید و مرتباً چک کنید.

34 نکته اضافی برای خنک کردن سریع نوشیدنی:

  1. از ظروف یا بطری های کوچکتر به جای ظروف بزرگتر استفاده کنید زیرا سریعتر سرد می شوند.
  2. قبل از ریختن نوشیدنی، لیوان ها یا لیوان ها را در فریزر قرار دهید.
  3. میوه یا انواع توت های یخ زده را به نوشیدنی خود اضافه کنید تا دمای آن به سرعت کاهش یابد.
  4. نوشیدنی خود را در نزدیکی تهویه مطبوع یا پنکه قرار دهید تا خنک شود.
  5. نوشیدنی خود را به صورت دوره ای در حالی که سرد است بچرخانید تا از خنک شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید.
  6. با قرار دادن نوشیدنی خود در یک کاسه پر از یخ و آب از حمام یخ استفاده کنید.
  7. ظروف یا لیوان های فلزی را انتخاب کنید، زیرا گرما را بهتر از پلاستیک منتقل می کنند.
  8. از زیر لیوانی یا پایه فلزی سرد استفاده کنید تا شیشه خود را از پایین خنک کنید.
  9. برای دسترسی سریع به نوشیدنی‌های سرد، نوشیدنی‌های خود را تا حد امکان در یخچال نگهداری کنید.
  10. از دستگاه های خنک کننده سریع تخصصی که برای نوشیدنی ها طراحی شده اند استفاده کنید.
  11. برای نتایج سریعتر نوشیدنی خود را قبل از قرار دادن در فریزر در فویل آلومینیومی بپیچید.
  12. سعی کنید از تکه های یخ قابل استفاده مجدد ساخته شده از فولاد ضد زنگ یا پلاستیک پر از آب استفاده کنید.
  13. در صورت وجود از یک خنک کننده یا چیلر نوشیدنی برقی استفاده کنید.
  14. برای سرد شدن سریع‌تر دمای فریزر خود را در پایین‌ترین حالت خود نگه دارید.
  15. از کوکتل شیکر پر از یخ استفاده کنید و برای چند دقیقه به شدت تکان دهید.
  16. یک بطری اسپری را با آب سرد پر کنید و در حین چرخاندن نوشیدنی خود را غبارآلود کنید.
  17. از بطری یا قمقمه عایق خلاء برای حفظ سردی نوشیدنی استفاده کنید.
  18. نوشیدنی خود را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و برای خنک شدن سریعتر آن را در آب یخ فرو کنید.
  19. از غلاف خنک کننده قوطی یا بطری برای عایق کاری نوشیدنی و تسریع سرد شدن استفاده کنید.
  20. برای افزایش تماس سطح، به جای تکه های یخ معمولی، یخ خرد شده را انتخاب کنید.
  21. نوشیدنی خود را در یک پارچه خیس بپیچید و آن را در مقابل یک فن قرار دهید.
  22. از کیسه یخ فوری برای خنک کردن سریع نوشیدنی خود استفاده کنید.
  23. نوشیدنی خود را در یک ظرف فلزی بریزید و آن را در سینک یا لگن پر از یخ قرار دهید.
  24. نوشیدنی‌های ذخیره‌شده در قوطی‌ها را به جای بطری انتخاب کنید، زیرا سریع‌تر سرد می‌شوند.
  25. نگه داریدیخچال شما به خوبی سازماندهی شده است تا جریان هوا بهتر و خنک شدن سریع‌تر را فراهم کند.
  26. اگر به چیلر انفجاری تجاری دسترسی دارید، استفاده کنید.
  27. از نی برای دمیدن هوا به طور مستقیم به نوشیدنی استفاده کنید و باعث خنک شدن سریعتر شود.
  28. نوشیدنی خود را روی بسته‌های ژل منجمد یا کیسه‌های یخ برای سرد شدن سریع قرار دهید.
  29. نوشیدنی خود را در یک حوله آشپزخانه خیس بپیچید و حدود 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  30. نوشیدنی‌هایی با محتوای الکل پایین‌تر را انتخاب کنید، زیرا تمایل دارند سریع‌تر از نوشیدنی‌های الکلی خنک شوند.
  31. از مخلوط کن غوطه وری برای مخلوط کردن نوشیدنی خود با یخ خرد شده برای سرد شدن سریع استفاده کنید.
  32. نوشیدنی خود را در سینک یا لگن پر از یخ قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا خنک شود.
  33. نوشیدنی‌های گازدار را انتخاب کنید، زیرا تمایل دارند سریع‌تر از نوشیدنی‌های غیر گازدار خنک شوند.
  34. استفاده از نیتروژن مایع یا یخ خشک را برای خنک‌سازی بسیار سریع در نظر بگیرید، اما احتیاط کنید و دستورالعمل‌های ایمنی را دنبال کنید.

این مراحل و نکات به شما کمک می کند تا نوشیدنی خود را به سرعت خنک کنید و به شما امکان می دهد در کمترین زمان از یک نوشیدنی با طراوت لذت ببرید.

سه مرجع معتبر که در تهیه این مقاله از آنها استفاده شده:

  1. TheKitchn - یک وب‌سایت معتبر برای غذا و نوشیدنی که توصیه‌ها و نکات تخصصی را در مورد موضوعات مختلف آشپزی ارائه می‌کند.
  2. Bon Appétit - یک مجله معروف غذا و نوشیدنی که به دلیل دستور العمل های جامع، تکنیک های آشپزی و ایده های سرگرم کننده اش شناخته شده است.
  3. غذا و نوشیدنی - یک نشریه معتبر با تمرکز بر هنرهای آشپزی، حاوی دستور العمل ها، توصیه های نوشیدنی، و نکات آشپزی از متخصصان صنعت.


فرم در حال بارگذاری ...